Festen er ikke over!

Til deg som vil imponere gjestene, men helst bruker komfyren til oppbevaring (av sko).

Julelysene tar vi bort etter nyttår, men glitteret lar vi henge fremme. For selv om desember og festsesongen er over, er januar og februar to mørke måneder som fortjener litt ekstra lys; gjerne i form av bobler, høye hæler, glitter, musikk og gode venner.

Vil du inviterer venner hjem og imponere med et selskap som lyser opp vintermåneden? Det er ikke så mye som skal til, uavhengig om du helst bruker komfyren din til oppbevaring eller ikke.

Imponer deg selv og gjestene med østers, blinis og bobler.

Oppskriften på suksess:

Champagne

Østers og sitron

Blinis med Creme Fraîche, rødløk, løyrom og dill. Vil du gjøre dette ekstra lett kjøper du ferdige blinis i en god butikk. Resten gjør seg nærmest selv. Topp blinisen med Creme Fraîche, oppkuttet rødløk, løyrom og kutt opp fersk dill på toppen.

Bruker du ikke opp alt av disse ingrediensene? Bruk resten til en dipp. Finn frem en skål til Creme Fraîche og topp den med løyrom og dill. Alle liker chips og dipp! Her bruker vi salt Sørlandschips til.

Voilà!




Meld deg på nyhetsbrevet

Motta inspirerende artikler og invitasjoner direkte i innboksen.